maandag, oktober 16, 2006

Heftige tijd


OK, de Vmax is verkocht. Niet geheel vlekkeloos overigens: hij ging inderdaad goed op e-bay, totdat op het laatste nippertje Hans aus Munchen het hoogste bod deed. Geen enorme slimmerik die al een vlucht geboekt had en de Max naar Deutschland zou rijden - hoewel aangeraden dat niet te doen. Omdat Annet er alleen voor stond had ze de Max bij onze vriendelijke garage meneer Peter Holland geparkeerd. Hans kwam hier en bood ineens de helft. Dat ging niet door dus unser Hans kon vloekend terug nach Munchen. Toen kocht uiteindelijk onze vriend Peter Holland toch nog de Max - bedankt!

Wat een emoties weer bij de Japan Race! En feesten - Peer wankelt het vliegtuig uit, helemaal onder de rooie wijn en heeft 3 dagen nodig om bij te komen.

Annet was naar het Tuna festival geweest in Eindhoven en kwam ook bijna niet meer terug: eerst 5 uur vertraging - vlucht verschoven naar de andere dag en bij Patries blijven logeren in Amsterdam, nog bedankt. Andere dag gelukkig maar anderhalf uur vertraging...

De tijd begint te dringen en we moeten afscheid gaan nemen van vrienden en kennissen in de UK. Onze vrienden van de wijnclub hadden speciaal voor ons een engels etentje georganiseerd. Was heel erg gezellig. Ook Joe (de mede-piloot op de bruiloft) is nog gedag komen zeggen. Hij was alleen, want Jackie was druk bezig hun emigratie naar New Zealand te regelen (die gaan we nog wel tegenkomen Down Under!)

We zijn natuurlijk nog steeds bezig spullen kwijt te raken en hebben de nieuwe huurders inmiddels ontmoet die wel interesse hadden in het een en ander, mooi!