zaterdag, januari 01, 2011

Best Wishes for 2011!!!


Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Oudjaar was hier een erg warme dag (38 graden) dus we zijn naar het strand geweest. De Mornington Peninsula is eigenlijk best goed bereikbaar met de nieuwe snelweg - in 30 minuten zijn we er en in 45 minuten kunnen we al aan het strand liggen. Niet gedaan overigens, te warm ... we zijn een stuk verder helemaal naar het puntje gegaan en hebben erg lekker gegeten in een bierbrouwerij (Red Hill).

Voor eerste kerstdag waren we uitgenodigd bij kennissen en familie van de wijnclub. Dit zijn Italianen die aan de kust wonen en het was erg gezellig. Veel eten en drinken en daarna een strandwandeling. De oom des families maakt zelf wijn en die moet verplicht gedronken worden, aah. Erg gastvrij overigens die Australische Italianen!

En voor een ieder die het zich afgevraagd heeft: nee wij zijn niet overstroomd hier. Het is noordelijker te doen (Noord Victoria, New South Wales en vooral nu en heel ernstig in Queensland).

We hebben dit jaar wel erg veel regen gehad, het is inmiddels een 50 jaar of langer record. Zelfs het bushfire season is een maand 'uitgesteld' dus er is (nog) geen extreem gevaar nu.

1 Comments:

Blogger Ronald en Benieta said...

Hoi Aussies.

Leuk om te lezen dat het jullie zo goed gaat Down Under.

NOg bedankt voor jullie Kerstkaart. Helaas hebben wij geen adres van jullie dus konden we er niet eentje naar jullie sturen maar bij deze nog het allerbeste voor het komende jaar.

Groetjes,
Ronald & Benieta

12/1/11 11:31  

Een reactie posten

<< Home