donderdag, oktober 26, 2006

Van je familie moet je het hebben!

Nog meer adres perikelen leverde uiteindelijk op dat we gewoon weg niet zonder een adres kunnen in Australie. We hebben namelijk een adres nodig voor medische hulpvoorziening, Ozzie rijbewijs, bank, etc, etc. Iedere oplossing levert nieuwe problemen op (bv reisverzekering kan niet - knap klote alsje ALLES bij hebt). OK, dus de eerste optie was dat we dan toch maar iets goedkoops moesten huren voor de eerste 3 maanden, alhoewel we daar dan bijna niet zouden gaan zijn. Dit was bovendien geheel niet in de spirit van het 'vrijheid-blijheid', 'we kijken nog wel waar we ons gaan vestigen' idee.

Nu blijkt dat een nicht van Annet al honderd jaar in Oz woont: Angele. Ze heeft die al in geen eeuwigheid gezien. We hebben heel dapper Angele gevraagd of we haar adres mogen gebruiken voor de tijd dat we rondtrekken. Hierop werd positief gereageerd ... daar zijn we HEEL blij mee !!!

Het plan is nu dus 2 twee weken Brisbane en dan op naar Sydney om aldaar de formaliteiten te regelen. Angele woont in Sydney namelijk. Dit geeft ons de extra aansporing om deze omgeving heel snel te gaan verkennen.


Ondertussen zijn we (Renault F1) weer dubbel wereldkampioen geworden: Coureur (Fernando) en Constructeurs. Wat een feest !!!
Peer met Lowen Hosen bij het podium...

Natuurlijk moest dit thuis gevierd worden met het ledigen van de 2005 kampioenschapswijn (een van Fernando's kadootjes). Ah nee, heeftie KURK (verrekte wijncursus ook). Toch opgedronken natuurlijk, maar moestie nagespoeld worden met een fleske van de Morissons (Albert Heijn hier). Weer te laat naar bed!

Leuk afscheidsavondje gehad in 'Chippy' met de collega's en baas van Annet. Morgen afscheid van Peer's collega's in Oxford. Druk druk, gekkenhuis.