vrijdag, april 22, 2011

Weekendje Melbourne

We zijn weer naar het Melbourne Comedy Festival geweest. Dit is een jaarlijks terugkomend gebeuren waar stand-ups overal vandaan optreden. Er zijn dan weken lang meerdere optredens per avond dus keuze galore...
Dit jaar zijn we naar Kitty Flanagan geweest - en die was erg leuk. Het theater in de stad is overigens een heel mooi oud gebouw. Nou ja, oud...

Inmiddels is Guus, denken wij, wat minder konijnen aan het eten. Hij heeft er althans al een hele tijd geen meer gepresenteerd. De laatste keer dat-ie met 2 oren in zijn bek aan kwam lopen is al weer weken geleden. Annet heeft ook een beginners cursus gehoorzaamheid met Guus succesvol afgerond! Er zat geen commando 'blijf van dat konijn af' bij dus dat heeft hij waarschijnlijk vanzelf geleerd.

We hebben ook met heel de wijnclub druiven geplukt voor ons vat wijn. Erg gezellig. Ook zijn ze inmiddels geperst en zitten nu in een echt eiken vat te rijpen.


We verwachten over 5 maanden ongeveer 240 liter wijn ... erg spannend allemaal!

En natuurlijk zijn we ook weer naar de F1 Grand Prix in Albert Park geweest. Wederom heel gezellig om alle bekenden weer te zien in de paddock (yep, ze regelen nog steeds braaf een VIP pasje voor ons na de race, toegang tot de hele paddock inclusief garages...).