donderdag, november 30, 2006

Hoort wie klopt daar kinderen?

Wat een drukte in dit kikkerland. Na een avond file komen we in Eindhoven aan in ons onderkomen voor de komende drie weken; Cathy en Jan-Willem's huis, die in Vietnam zijn.

Dan volgen drie weken bezoekjes aan vrienden en familie. We worden overal volgestopt met drank en eten. Lekker, dat zullen we missen! Maar de tijd dringt en het wordt tijd voor afscheidfeestjes.

We hebben wat moeite om in feeststemming te komen zaterdag (in Eindhoven), tot we in 'de Valk' zijn. Na enige reorganisatie was de toko gereed voor zowel 'NoID' als de gasten. Gave band, veel vrienden, familie, kado's, sieraden, iets te weinig bitterballen, teveel bier en veel te laat thuis. Als vanouds!

De volgende middag borrelen met wat hapjes in de 3 weesgegroetjes. De Roosendaal vrienden waren er allemaal (nou ja in ieder geval iedereen die zondag middag altijd in de Mauvestraat kwam) met een unieke (en lekkere) taart en foto's van vroeger. De familie had een geweldig fotoboek gemaakt. En verder is onze muntenverzameling uitgebreid en waren er kaarten, boeken en Nederlandse hapjes.
Middernacht rollen we buiten (met Pa, Johan, Pierre en Jose natuurlijk).

Na drie en een halve week, diverse etentjes, bezoekjes en twee feesten later zijn we nog net in staat de koffers (weer) in te pakken.

Bedankt allemaal, het was een fantastisch afscheid!