donderdag, februari 22, 2007

Milbun is geweldig! Deel 2

We besluiten een lang weekend naar de kust te gaan, want het gaat tegen de 40 graden worden. Een ruime lunch op een terras aan de zee wordt ons gebracht door een vriendelijk Vlaams serveersterke.

Iedereen uit Melbourne heeft hetzelfde besloten als ons, want we hebben moeite een camping te vinden. Uiteindelijk hebben we ons door een ranger (bos/strandwachter) een plaatsje aan het strand laten wijzen. Perfect, precies genoeg schaduw om te overleven en op loopafstand van een gezellig kustplaatsje met terrasjes galore. Natuurlijk eindigen wij met een wijntje en een frietje met gegrilde vis bij ons caravanneke.

Ozzies doen hier ieder jaar een zandkasteel competitie. Hemel wat een bouwwerken.

De avond daarna zakken we tot diep in de nacht door op het strand met wat jongelui uit Melbourne. We werden bij hun uitgenodigd omdat Annet zei dat ze ook muziek speelde. Meteen pakte ze de tamboerijn om hem vervolgens 3 uur netjes met rust te laten. We werden beloond met een biertje (niet aan de boom gebonden overigens).

Enigzins brak (maar toch klokken we 16 min tussen wakker worden en aanrijden), vertrekken we de volgende dag weer naar Melbourne, maar eerst komen we onderweg nog de beste ontbijt tent van Victoria tegen, waar we een fantastisch broodje ei met spek verorberen (ja, klinkt saai maar was tot perfectie uitgevoerd).