donderdag, februari 08, 2007

Whiskey Foxtrot Sierra

OK daar istie dan: ons vliegtuigje. Tijger Bob heeft hem overgevlogen van Scone naar Lilydale (bij Melbourne). Vluchtje van 5 uur maar hij heeft het gevonden!
De rechter heeft zich nog steeds niet vertoond (wel gebeld overigens). Volgens ons istie fictief (alla Charlies Angels). Hoewel we hem op het internet gespot hebben in vol ornaat met pruik.

Wij een overnachting voor Bob geregeld en een avond op stap. Bob heeft veel leuke verhalen (over de rechter) en vlieg-uitjes ter advies. Vooruit, een anekdote van de rechter dan: een verdachte krijgt een vonnis van 25 jaar. Verdachte: 'maar misschien leef ik zolang niet meer'. Rechter: 'dan adviseer ik je om je uiterste best te doen!'.

Na een hectische paar dagen (de overheid verwacht hier een volledige nieuwe vlieg-review, bijna een nieuw examen), heeft Peer het dan toch voor elkaar dat we kunnen gaan vliegen. Om te beginnen een klein testvluchtje van een uurke langs de Dandenong ranges (berggebied). Blijkt het nogal winderig te zijn. Annet heeft geen tijd om op de kaart te kijken of foto's te maken, want ze is druk bezig haar maag in bedwang te houden en Peer heeft zijn handen vol aan het vliegtuigske in bedwang te houden. Goed begin, maar we landen veilig en zijn vol goede moed de volgende vlucht aan het plannen.

Binnenkort meer.......