vrijdag, december 22, 2006

Wauw!

We zijn net bij 'Bundy' vandaan en het is alweer geweldig mooi. Rainbow Beach is fantastisch - aan de kust voor Frasier Island. Een dagtocht naar het eiland lukt niet maar de landkant is net zo mooi en heerlijk relaxed. Dit blijkt de nr 1 lokatie te zijn voor delta vliegen. Da's lang geleden (jeuk...)

Dolfijnen en pelikanen komen hier uit je hand eten en de plaatselijke brard (zie foto) zit hier op de veerboot. 's Avonds wordt ie aan een boom gebonden (denkt Peer). Dan op naar Ballina. Het is hier nog net zo mooi als dat we ons herinneren, zowel de kust als het 'hinterland'. Peer slaagt erin om al autorijdend een Koala te spotten. Dat is niet makkelijk want die bewegen eigenlijk niet. Annet ziet um zelfs pas na een kwartier naar de gumtree te staren. We hebben er ook een foto van maar dat zoekplaatje willen we jullie niet aandoen.

Er blijken overigens wel 500 soorten gumtree te zijn en nee, we weten niet hoe die op z'n nederlands heten (kauwgomboom?). Volgens ons is de overeenkomst dat ze de bast laten vallen, wat een onwerkelijk maanlandschap bos oplevert.