vrijdag, maart 30, 2007

Rees

De terugvlucht van Naracoorte duurde iets langer want we zijn langs de kust gegaan, erg mooi. Natuurlijk weet iedereen hier dat je naar Naracoorte heen langs de kust moet vliegen en terug over de bergen: dan heb je namelijk 2 keer wind mee in plaats van tegen (zoals wij - gaaaap).

Nog steeds geen huis hebbende boeken we weer een camping ten Westen van Melbourne om met de F1 Race in de buurt van de stad te zijn. Woensdag spreken we meteen af met (voormalige) collega’s om uit te gaan eten. Gezellig: die vielen natuurlijk allemaal in slaap vanwege de vlucht vanuit Engeland.

Donderdag krijgen we het ‘gouden’ telefoontje: we kunnen meteen maandag in een huurhuis! Alle reden dus om van het weekend een groot feest te maken.

Training, kwalificatie en race hebben we op het gras gezeten met een koud wijntje. Net als de echte fans hebben we een ‘general admission’ ticket en geen grandstand meer. En natuurlijk maken we gebruik van de eetgelegenheden met allerlei gezonds als broodjes met gebakken ei en spek, friet, braadworst etc. En we gaan naar het concert van Wolfmother, een bekende Australische band.

Voor Peer is het allemaal een nieuwe ervaring – hoewel hij instantaan toch weer de adrenaline voelde tijdens de start. Meteen na de race zijn we de pits in gegaan naar het Renault team (die hadden pasjes voor ons hadden geregeld). Gezellig om iedereen weer te zien en lekker eten van de team-koks! Hoewel de stemming wel enigszins bedrukt was; vergeleken met afgelopen jaar viel het resultaat wat tegen.


Geen reden voor de locale skippies om niet vrolijk rond te springen…