zaterdag, mei 05, 2007

Eindelijk ... onze spullen

Yep onze spullen hebben het gered: ze zijn er dan eindelijk. Uitpakken geblazen dus. De verhuizers hadden maar 3 uur nodig om de vrachtwagen uit te laden ... en we dachten nog wel dat we heel wat opgestuurd hadden. Nou, eigenlijk is het huis nog steeds wat aan de lege kant dus we sluiten een additionele shopping trip niet uit.
Het begint weer een normaler leven te worden in een 'nieuwe vertrouwde' omgeving. Peer begint maandag bij GM-Holden. Zal wel tegenvallen na 6 maanden niet werken!

Verder zijn we druk bezig weer wat fitter te worden en klauteren we om de andere dag een berg op (met honderden andere 'locals'). De route heet 'one thousand steps' - een gigantische trap. Da's natuurlijk overdreven dachten wij de eerste keer, hoewel we daar na 350 treden toch sterk aan begonnen te twijfelen. Uiteindelijk bekaf bovenaan hebben we er dan toch maar 800 geteld! Hebben wij dan gewonnen of verloren? Misschien lachte de Kookabura ons deze keer wel uit. Die eerste keer werden we door behoorlijk wat mensen ingehaald maar na een paar weken training is de beurt aan ons.
Ter aanvulling hebben we ook nog een 'torso man' gekocht om af te rammen...